Tips menjaga hubungan yang baik dengan pasangan

Memiliki pacar yang kita sayangi sangatlah menyenangkan dalam hari. Sewaktu kita berpacran pasti ada masalah-masalah yang timbul dating silih bergantih. Tetapi jika kita berhasil melewati masa tersebut insyallah kita akan menjadi pasangan yang sakinan dan mawadah.

Ada sebagian mengatakan jika hubungan tidak menggalami masalah, maka hubungan tersebut itu tidak harmoni. Saya setuju dengan hal itu.

Tips menjaga hubungan yang baik dengan pasangan

1. Komunikasi Yang Intensif : usahakan saling berkomunikasi, misal saja sama-sama bekerja bisa menggunkan by telpon atau sms
2. Beri Perhatian Lebih : Usahakan Perlakukan dia berbeda maksudnya adalah perhatiannya berbeda dengan orang lain
3. Ungkapan Cinta Yang Tulus Dan Wajar : Ungkapkan lah rasa cinta dengan biasa. Jangan
4. Pelajari Sifat Dan Perilaku : Hormati perilaku pasangan anda. Jangan memaksa untuk merubah sifatnya
5. Jangan Pelit Dan Matre : Berprilaku wajar saja
6. Perjelas Hubungan Ke Depan : Menjaga komitmen. Jangan plin plan
7. Hubungan Keluarga Yang Baik : Saling menghormati keluarga pasangan
8. Menjaga Emosi : Jangan suka cepet emosi
9. Selesaikan Masalah Yang Ada Secepatnya : jangan suka menunda nunda masalah
10. Selalu Setia : Memiliki pasangan satu saja
11. Seimbang / Tidak Ada Dominasi : saling pegertian

22 Responses to "Tips menjaga hubungan yang baik dengan pasangan"

  1. tipsnya sangat penting bagi anak muda mudi sekarang ini. Tapi yang terpenting adalah hubungan yang murni untuk diteruskan ke jenjang yang lebih serius tidak main main saja dalam sebuah hubungan.

    ReplyDelete
  2. @mukti effendi: terima kasih atas sarannya.

    ReplyDelete
  3. bener gan, kayaknya kalo punya pacar yang saling menyayangi enak banget ya

    ReplyDelete
  4. masuk baget,..... di tunggu kunjuan balik agan agan :D

    ReplyDelete
  5. tips yg menarik dan baik, sip deh kusuka ini... :)

    ReplyDelete
  6. Tips yang bagus untuk para remaja jaman now. Terima kasih

    ReplyDelete
  7. Pokoknya jadi laki-laki harus sering mengalah dengan cara elegan. Hehehe..

    ReplyDelete
  8. Terimakasih, artikelnya sangat bermanfaat dan memberikan pencerahan bagi saya...

    Cara Setting Autoptimize

    ReplyDelete
  9. ow artikel bagi muda-mudawan yang galau, semoga, hehe.

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. Many thanks for terrific info Hotel codella.biz was searching for this info for my mission.

    ReplyDelete
  12. امروزه موسیقی جایگاه ویژه ای در بین تمامی سنین دارد و در این لحظه بزرگ ترین وب سایت دانلود رایگان آهنگ به شما معرفی خواهد شد برای وورد اینجا کلیک کنید

    ReplyDelete
  13. Take a glance at the list of Russian Escorts in Mumbai! The beauty of these call girls is different and unique from others and that’s why you can enjoy the countless fucks and sex moves with the booking of Russian call girls.
    Mumbai Escorts
    Mumbai Call Girls
    Worli Escorts

    ReplyDelete
  14. Hello there boys only kannada Customers cal me am swathi Chennai Escorts 22 year previous woman whatsapp messge me no broker I'm my own home all types support total setifetion fantastic ...
    Escort In Chennai
    Our Chennai Neutral telephone call females do not shy to provide you with every one of them. Our feminine design escorts Chennai are extremely independent They remain in no other way reluctant to supply you exceptional interesting to the bed mattress. Get in touch with Bangalore Escorts agree to go on the day with you at your home. They will certainly accompany you in your unique situation as well as on evening dish night time.

    ReplyDelete
  15. Goa Call Girls are just the best. You can rely on these girls for your satiation. Our escorts always help clients to inhale the best pleasuring moments. Thus these ladies always stand rewarding for the clients. Making no complaints, our escorts always enroll you in a chain where you can get the most passionate love from the pretty babes who make every sort of attempt to offer you satiation. Our escorts are engaging and never intend to fraud clients. Thus when you are with our escorts, you can rely on great achievement. Making no complaint our escorts always help you to achieve the finest experience of your life. Well, when you wish to go higher you are welcome as you are with the beguiling babes who can take you to the extremity with their sensual service. There is nothing more exciting than the service of our Call Girls in Goa. From knowing the dominative moves to calming your senses with extreme touches these babes are experienced in every way. Even you can experience submissive play with our escorts. Our escorts are good in swing both ways. Thus the act of these babes always accounts for the satiation of the clients.

    ReplyDelete